Elindul a Kibernaptár

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Kibernaptár weboldal, amely egyedülálló lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni a kiberbiztonsági eseményeket és konferenciákat. Az oldal célja, hogy egy központi platformot biztosítson, ahol a szakma képviselői és bárki, aki érdeklődik a kiberbiztonság iránt könnyedén értesülhessen a legfontosabb eseményekről, legyen szó hazai vagy nemzetközi rendezvényekről.

Mit kínál a Kibernaptár?

A Kibernaptár három fő részre tagolható, hogy a felhasználók a lehető legkönnyebben hozzáférjenek az információkhoz:

1. Főoldal: A főoldalon egy keresési funkcióval ellátott eseménynaptár található, amely többféle nézetet támogat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megjelenítési módot:

  • Hónap (naptár): Ebben a nézetben egy adott hónap eseményeit láthatjuk egyszerre, a dátumválasztó segítségével pedig gyorsan és egyszerűen navigálhatunk különböző időszakok között.
  • Hét: A heti nézet részletes áttekintést nyújt az adott hét eseményeiről, így naprakész információkhoz juthatunk.
  • Lista: A lista nézet felsorolás jellegű megjelenítést biztosít, ahol időrendi sorrendben böngészhetjük a közelgő eseményeket.
  • Kép: A kép nézet vizuálisabb megközelítést kínál, ahol az eseményekhez kapcsolódó képek is megjelennek.

A naptárbejegyzésekre feliratkozhatunk a “Feliratkozás a naptárra” gombra kattintva. Ez lehetővé teszi, hogy az eseményeket könnyedén integráljuk saját naptárainkba, legyen az Google Calendar, iCalendar, Outlook 365, Outlook Live, vagy .ics formátumú naptár.

2. Új esemény felvitele: Az új esemény felvitele oldalon bárki rögzíthet új eseményt a Kibernaptárban. Ehhez mindössze a regisztrációs lapot kell kitölteni, amelyhez részletes útmutató található az oldal tetején. Az eseményeket az NBSZ-NKI munkatársai ellenőrzik és hagyják jóvá, így biztosítva a bejegyzések hitelességét és relevanciáját. Kérjük, legyenek türelemmel, mivel a jóváhagyás hivatali munkaidőben történik.

3. Tájékoztató oldalak: Az oldal tartalmazza az összes szükséges jogi és adatvédelmi információt, így például az Adatkezelési tájékoztatót és a Süti tájékoztatót. Ezek az oldalak biztosítják, hogy a felhasználók teljes mértékben tisztában legyenek az oldalon folyó adatkezelési gyakorlatokkal és azok jogi hátterével.

Miért érdemes használni a Kibernaptárt?

A Kibernaptár egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen, rendszerezve értesüljünk a legfontosabb kiberbiztonsági eseményekről. Legyen szó konferenciákról, workshopokról vagy szakmai találkozókról, itt mindent megtalál, ami a kiberbiztonság iránt érdeklődők számára fontos lehet. Az oldal folyamatosan frissül, így mindig naprakész információkhoz juthat.

Bízunk benne, hogy a Kibernaptár hasznos eszközként szolgál majd a kiberbiztonsági közösség számára, és hozzájárul a szakmai fejlődéshez és együttműködéshez. Látogasson el az oldalra, és fedezze fel a kiberbiztonsági események világát!