KiberReggeli 2024

Idén is megrendezésre kerül a kiberbiztonsági szakmában fontos esemény: a KiberReggeli. Az eseményre 2024. május 22-én kerül sor, és ahogy az elmúlt években, most is az NBSZ NKI-val együttműködő szervezetek és cégek képviselői kapnak meghívást. A KiberReggeli célja, hogy egy kötetlen, de mégis szakmai környezetben vitassák meg a legújabb trendeket és kihívásokat a kiberbiztonság területén.

Kik vehetnek részt a KiberReggelin?

Az esemény zártkörű, a részvétel meghívásos alapon történik. Ez biztosítja, hogy a résztvevők között a szakma legelismertebb szakértői és a legfontosabb cégek képviselői legyenek jelen, így a beszélgetések valóban magas színvonalúak és szakmailag relevánsak legyenek.

A KiberReggeli programja

A rendezvény reggel 9 órakor kezdődik, és az esemény megnyitó beszédével veszi kezdetét, amelyet Szabó Lajos, az NKI igazgatója tart. Szabó Lajos beszédében az NKI legfrissebb eredményeiről, terveiről és a kiberbiztonság aktuális helyzetéről fog beszélni. Kiemeli majd a nemzetközi együttműködések fontosságát és az NKI új stratégiáját a kiberfenyegetések elleni védekezésben.

A megnyitó beszédet követően Marsi Tamás, az Eseményészlelési Szakterület főosztályvezetője tart bemutatót. Előadásában részletesen bemutatja az NKI által alkalmazott új eseményészlelési technológiákat és módszereket. Marsi Tamás különös hangsúlyt fektet majd a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás szerepére a kiberbiztonsági incidensek megelőzésében és kezelésében.

Szakmai beszélgetés

Az előadások után a résztvevők egy szakmai beszélgetésre gyűlnek össze, ahol lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, feltenni kérdéseiket és közösen megvitatni a kiberbiztonsági ágazat legégetőbb kérdéseit. A beszélgetés során szó esik majd a legújabb kiberfenyegetésekről, a védekezési stratégiák hatékonyságáról és a jövőbeni kihívásokról.

Miért fontos a KiberReggeli?

A KiberReggeli különleges alkalom arra, hogy a kiberbiztonsági szakma képviselői közvetlenül is kapcsolatba lépjenek egymással. A kötetlen beszélgetések során új ötletek születhetnek, és olyan együttműködések indulhatnak el, amelyek később hozzájárulnak a kiberbiztonsági védelem megerősítéséhez.

Az esemény lehetőséget biztosít arra is, hogy a résztvevők megismerjék egymás munkáját és tapasztalatait, ami elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez ebben a gyorsan változó és rendkívül összetett területen.

Várakozások és remények

Az idei KiberReggeli is ígéretesnek tűnik, hiszen a program és a résztvevők listája alapján ismét egy magas színvonalú eseményre számíthatunk. Az NBSZ NKI célja, hogy az esemény végére minden résztvevő gazdagabb legyen új információkkal, kapcsolatokkal és ötletekkel, amelyek hozzájárulnak a hazai és nemzetközi kiberbiztonság fejlődéséhez.

A KiberReggeli 2024 remélhetőleg ismét egy lépést jelent majd a biztonságosabb digitális jövő felé, ahol az együttműködés és a szakmai párbeszéd a kulcs a sikerhez.

Kapcsolódó esemény: https://kibernaptar.hu/esemeny/kiberreggeli/